OVER DENNIS

Focus op Positieve eigenschappen

Jouw unieke positieve eigenschappen maken jou effectiever!

Dennis Held 50 plusser met heel wat ‘vlieguren’. Na mijn opleiding tot docent  heb ik diverse functies in het onderwijs vervuld. Mijn hart en passie liggen vooral bij het motiveren en inspireren van anderen. Hoogte punt in mijn tijd als zelfstandige zijn mijn jaren als docent/coach in de penitentiaire inrichting Lelystad! In de zingeving lessen heb ik gewerkt met mannengroepen. Thema’s die te maken hebben met de vragen; ‘waar kom je vandaan, waar sta je nu en waar wil je naar toe?’ stonden centraal.

Ik geloof in het nemen van verantwoordelijkheid, als deelnemer aan de samenleving.  Ik heb de overtuiging dat diversiteit in al zijn verschijningen, bijdraagt aan een betere, hechtere en prettige samenleving!

Mijn professionele carrière omvat een periode van meer dan 30 jaar in onderwijs en bedrijfsleven. Na mijn opleiding tot docent menswetenschappen heb ik diverse rollen en functies in het onderwijs vervult. Tijdens de periode als trainer in telecommunictie omgeving was ik verantwoordelijk voor de vormgeving, inhoud en uitvoering trainingen communicatie. In 2006 richtte ik mijn bedrijf Heldconsulting op. Om mijn professionaliteit te vergroten heb ik een post-HBO leergang coachen gevolgd. Aanvullende specialisatie in RETB, DISC en Strenghtscope (Practioneer & Team facilitator) bieden mij een breed spectrum aan mogelijkheden om individuen en teams te kunnen begeleiden.

Ik werk volgens de ethische beroepscodes van het NOBCO/EMCC.