Ik geloof in het nemen van verantwoordelijkheid, als deelnemer aan de samenleving. Ik heb de overtuiging dat diversiteit in al zijn verschijningen, bijdraagt aan een betere, echtere en prettige samenleving!

Dennis

Dennis Held 50 plusser met heel wat ‘vlieguren’. Na mijn opleiding tot docent heb ik diverse functies in het onderwijs vervuld. Mijn hart en passie liggen vooral bij het motiveren en inspireren van anderen. Hoogte punt in mijn tijd als zelfstandige zijn mijn jaren als docent/coach in de penitentiaire inrichting Lelystad! In de zingeving lessen heb ik gewerkt met mannengroepen. Thema’s die te maken hebben met de vragen; ‘waar kom je vandaan, waar sta je nu en waar wil je naar toe?’ stonden centraal.

Carriére 

Mijn professionele carrière omvat een periode van meer dan 30 jaar in onderwijs en bedrijfsleven. Na mijn opleiding tot docent menswetenschappen heb ik diverse rollen en functies in het onderwijs vervult. Tijdens de periode als trainer in telecommunicatie omgeving was ik verantwoordelijk voor de vormgeving, inhoud en uitvoeren trainingen communicatie. in 2008 richtte ik mijn bedrijf Heldconsulting op. Om mijn professionaliteit te vergoten heb ik een post-HBO leergang coachen gevolgd. Aanvullende specialisatie in RETB, ISC en Strenghtscope (Pracioneer & Team Facilitator) bieden mij een breed spectrum aan mogelijkheden om individuen en teams te kunnen begeleiden. 

Ik werk volgend ethische beroepscodes van het NOBCO/EMCC.